6 Ekim 2015 Salı

10. Belgrad Kendo Kupası


Bu yıl 10. su düzenlenen Belgrad Kendo Kupası 3-4 Ekim 2015 Tarihlerinde gerçekleştirildi. Balkanların en büyük özel katılımlı turnuvası olan etkinliğe birçok ülkeden 309 kendocu katıldı. Bu sayı turnuvanın kendisi için bir rekor.

Giderek artan katılımcı sayısıyla Avrupa'nın en büyük özel turnuvalarından biri haline gelen etkinlik, kıran kırana bir mücadeleye ve sorunsuz bir organizasyona sahne oldu. Kendi Adıma etkinliğin son derece tatminkar olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Belgrad'ın güzel doğası ve tarihi güzellikleri etkinliğe ayrı bir tat kattı.

   (Açılışta ki Taiko gösterisi çok etkileyiciydi.)

Gençler kategorisinde Boğaziçi Kendo Kulübünden Asrın Sustam 3. Ödülünü kazandı. Başarılarının artarak devamını diliyorum. Tebrikler Asrın...


Turnuvaya ek olarak 30 Eylül - 2 Ekim Tarihleri arasında yapılan Kendo Seminerinin baş eğitmeni Tokyo Polis Departmanından Tanetoshi Terachi (8. Dan Kyoshi) Senseidi.


Turnuva sonunda yapılan dan sınavında sevgili dostlarım Bulut Efe Akmenek 4. dan ve Atay İlgün 1. dan seviyesine yükselmiştir. Kendilerini buradan tekrar kutluyorum.


1 yorum: