14 Haziran 2016 Salı

1. Başkent Kendo Turnuvası


Bu yıl birincisi düzenlenen Başkent Kendo Turnuvası, 12 Haziran 2016 tarihinde Ankaragücü Spor Kulübü Tandoğan Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Turnuvaya üç kişilik karma (kadın erkek karışık) takımlar olarak İstanbul, İzmir ve Ankara'dan 11 takım ve 33 sporcu katıldı. 




Sonuçlar şöyle:


  • Cihan Engin (Lotus), Can Aydoğdu (Katsuninkan), Burak Demircioğlu (Lotus) üyelerinden oluşan HYDRA takımı birincilik,
  •  Ali Barış Öztürk (Ankara Kendo), Zafer Demirtaş (Ankara Kendo), Bulut Efe Akmenek (Ankara Kendo) üyelerinden oluşan ENGÜRÜBÖRDS takımı ikincilik,
  • Egemen Doğan (Boğaziçi Kendo), Akın Aşnaz (Soshinkai), Ertunç Eryılmaz (Boğaziçi Kendo) üyelerinden oluşan PANZER GENERAL takımı ve Hazal Yayalar (Ankara Kendo), Atay İlgün (Ankara Kendo), Bengi Özgün Öztürk (Ankara Kendo) üyelerinden oluşan AKA takımı üçüncülük ödüllerini almışlardır.
  • En İyi Savaşçı Ruh Ödülünü, AKA takımından Hazal Yayalar ve Atay İlgün kazanmıştır.


Turnuvada sergilenen dostluk ve mücadele ruhu da oldukça etkileyiciydi. Ankara'nın her yıl düzenlenecek böyle bir turnuvaya uzun zamandır ihtiyacı vardı.

Turnuvanın organizatör dojosu olan Ankara Kendo'dan, turnuvada görev alan Murat Köselioğlu, Mehmet Bultan, Hüseyin Salman, Özge Çelik, Masume Mehrnia, Aslınur Kartal, Ömer Burak Türk, Fatih Altay, Hazal Yayalar, Hatice Erkol ve Gonca Nur Oral'a, tüm katılımcılara ve bu turnuva için özellikle şehir dışından gelen tüm kendoculara çok teşekkür ediyorum. Sayenizde çok güzel bir turnuva oldu.

Seneye aynı organizasyonda görüşmek dileğiyle...

2 yorum: