20 Aralık 2017 Çarşamba

Türkiye Kendo Şampiyonası 2017

12. Türkiye Kendo Şampiyonası 16-17 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Coğrafya Fakültesi Spor Salonunda yapıldı.



Sonuçlar Şöyle:

Bayanlar Bireysel: 1. Tugce Belin Stinchi(Katsuninkan), 2. Çınar Dize Sertbarut(Ankara Kendo), 3. Saadet Kök(Katsuninkan) ve Hümeyra Cansız(Lotus Kendo)
Erkekler Bireysel: 1. Can Aydoğdu(Katsuninkan), 2. Cihan Engin(Lotus Kendo), 3. Karatay Özbaş(Ankara Kendo) ve Burak Demircioğlu(Lotus Kendo)
Bayan Takımlar: 1. Lotus Kendo A, 2. Ankara Kendo A, 3. Katsuninkan ve Ankara Kendo B
Erkek Takımlar: 1. Lotus Kendo A, 2. Ankara Kendo A, 3. Katsuninkan A ve Lotus Kendo B
Gençler Kategorisi: 1. Enes Yanık(Boğaziçi Kendo), 2. Ayda Kartal(Ankara Kendo)



Turnuvanın ilk gününün sonunda 1, 2 ve 3 dan seviyelerini kapsayan bir dan sınavı yapıldı. Dan sınavı oldukça başarılı geçti. Sınav Jürisi Kumi Sato 7. Dan(İsveç), Jun Yamazaki 5. Dan(İsveç) Kazuo Yamazaki 5.Dan(İsveç) Jimmy Cedervall 5. Dan(İsveç) ve Şemseddin Moldibi 5. Dan(Türkiye) 'den oluşmaktaydı.

Ankara Kendo (Ayda ve Aslı Kartal)

Önümüzdeki yıllarda Türkiye Kendo Şampiyonasının gelişerek devam etmesini diler, katılan ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bir önceki yılın erkekler kategorisinde şampiyon takımı olan İstanbul Kendo Kulübü turnuva organizasyonunda bazı yanlışlıklar yapıldığını ileri sürmüş ve bu yanlışlıkları protesto etmek amacıyla turnuvaya kulüp olarak katılmama kararı almıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder