2 Mayıs 2023 Salı

13. Balkan Kendo Şampiyonası

 13. Balkan Kendo Şampiyonası Kuzey Makedonya'nın Üsküp kentinde 29 - 30 Nisan 2023 Tarihlerinde düzenlendi. Şimdiye kadar düzenlenen en büyük balkan şampiyonası olan turnuvaya Kuzey Makedonya, Hırvatistan, Bosna, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Türkiye, Yunanistan ve Malta(Misafir olarak) dan toplamda 160'tan fazla Kendocunu katıldı.

Sonuçlar Şöyle:

Çocuklar(8-12 yaş): 1. ZOARD-ORS SANTHA/Rom. 2. MIHAIL MILENKOVIC / K.Mak 3. DAVID ALEKSOVSKI /K.Mak ve JOVAN PETROVSKI / K.Mak SR. JOVANA ANDONOSKA / K.Mak. ve  GORDAN CHOLANCHEVSKI / K.Mak.

Çocuk Bireysel (13-14 yaş): 1. ABA-SOLT SANTHA / Rom. 2. PETER MEZEI / Rom. 3. STEFANOS TSINIANIS / Yun. ve VUKASHIN KRSTIC Sır. SR. DIMITAR KRSTEVSKI / K.Mak. ve MARIJA JOVOVIC / Sır.

Çocuk Bireysel (15-17 yaş): 1. CATRINEL POPESKU / Rom. 2. YİĞİT ŞEN / Tür. 3. MIHAI CENGHER / Rom. ve ALEKSANDAR CVETKOVIC / Sır. SR. HANA NIKITOVIC / Kar. ve GÜNEŞ SUNAL / Tür.

Çocuklar Takımlar:  1. Romanya 2. Sırbistan 3. Yunanistan ve Sırbistan

Veteran (40+): 1. SZABOLCS SANTHA / Rom. 2. MUSTAFA KRARTAŞ / Tür., 3. DEJAN DJURASKOVIC / Kar. ve STEFAN VUJOVIC / Kar. SR. PANAGIOTIS KAPNIDIS / Yun. ve İLKER AKYILDIRIM / Tür.

Kadın Bireysel: 1. ROZA YAKI / Slo. 2. IVONA LAZAROVSKA / K.Mak. 3. EMINA MLADENOVIC / Sır. ve SAADET KÖK / Tür. SR. ANIKO JAKAB / Rom. ve BİRAN YÜCEL / Tür.

Kadın Takımlar: 1. Yunanistan 2. Türkiye 3. Romanya ve Sırbistan, SR. IVONA LAZAROVSKA / K.Mak. ve BİRAN YÜCEL / Tür.

Erkek Bireysel: 1. JEAN CARPENTIER / Sır. 2. MARKO ANDRIJASEVIC / Kar., 3. ANDREJ MILOSEVIC / Sır. ve TIMOTIJE SMOLOVIC / Kar. SR. KARATAY ÖZBAŞ / Tür. ve VLADIMIR BJELAJAC / Bos.

Erkek Takımlar: 1. Sırbistan 2. Karadağ 3. Bulgaristan ve Türkiye

Turnuvada ülkemizi temsil eden ve dereceye giren tüm sporcularımızı, Kadın ve Erkek Milli Takımlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Turnuvanın Resmi Sitesi 13bkc.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder