26 Temmuz 2017 Çarşamba

7. Kendo Kamp 2017


Türkiye'nin tek uluslararası katılımlı etkinliği olan Kendo Kamp bu yıl 21-23 Temmuz tarihleri arasında Maltepe Üniversitesi (Marmara Eğitim Köyü)  kampüsünde düzenlendi. Bu yıl yedincisi düzenlenen etkinliğe İtalya, Kore, Japonya, Romanya, Taiwan, İran, Katar, Kuveyt, Ukrayna, Fransa ve Türkiye'den toplam 126 kendocu katıldı.

Etkinliğin resmi eğitmen kadrosu şöyleydi:
  • Seo Nam-Cheol 8.Dan Kyoshi (Kore)
  • Livio LANCINI 7.Dan Kyoshi (İtalya)
  • Bernardo Cipollaro 6.Dan Renshi (İtalya)
  • Yunsook MA 6.Dan Renshi (İtalya)
  • Tomaso BOSCAROL 6.Dan (İtalya)
Ayrıca misafir eğitmenler:
  • Yoshiyuki TAKANO 7.Dan Renshi (Japonya)
  • Mihai DUTESCU 6.Dan (Romanya)
  • James Chiu Tse Ping 5.Dan (Taiwan)
Seminer, dan sınavı ve dostluk turnuvasını kapsayan etkinlik, eğitmenlerin ve katılımcıların gayretiyle çok verimli ve başarılı geçti. Etkinlik bünyesinde yapılan dan sınavı 1, 2, 3 ve 4 dan seviyelerini içermesiyle Türkiye'de  şu ana kadar düzenlenmiş en yüksek seviyeli kendo dan sınavı oldu.



Etkinlik sonunda yapılan dostluk turnuvasında Jun LANCINI, Ertunç KURTULUŞ ve Biran YÜCEL'den oluşan "The Team"  adlı takım birinci oldu. Ayrıca Aslı KARTAL ve Çınar Dize SERTBARUT en iyi savaşçı ruh ödülüne layık görüldüler.


7. Kendo Kamp Türkiye'de bu güne kadar yapılmış en büyük katılımlı kendo etkinliği olma sıfatını kazandı. Bu başarılı organizasyonu Türkiye Kendosuna armağan ettikleri için organizasyonda büyük emeği geçen, sessiz kahramanlar, sevgili dostlarım:
  • Şemseddin Moldibi / Kendo 5 Dan
  • Akın Aşnaz / Kendo 4 Dan
  • Metin Onarcan / Kendo 4 Dan
  • Ertunç Eryılmaz / Kendo 4 Dan
Arkadaşlarıma, tüm eğitmenlere ve gelen katılan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Etkinlik Organizasyon Komitesinden Metin ONARCAN'ın gönderdiği basın duyurusu için "Devam"ı tıklayın.


Bu sene 7. sefer gerçekleştirmiş olduğumuz 2017 Kendo Yaz Kampını, 120 kişinin üzerinde 10 farklı ülkeden katılımla noktalamış bulunuyoruz. Tüm katılımcılara, ve değerli konuklarımıza teşekkür ederiz.

Organizasyon Ekibi: Şemseddin Moldibi Ertunç Eryılmaz Akın Aşnaz Metin Onarcan Olarak tüm katılımcılar adına öncelikle hocalarımız, Seo Nam-Cheol, Livio Lancini, Bernardo Cipollaro, Yunsook Ma, Tomaso BOSCAROL'a Ve konuklarımız, Yoshiyuki Takano, Mihai Dutescu, James Chiu Tse Ping'e Kampın birçok aşamasında bize desteklerini esirgemeyen, Tesisleri kullanıma açan, Marmara Eğitim Kurumu Yönetim Kuruluna, Marmara Koleji Müdürü Mehmet Altan Hocamıza, Spor Tesisleri Müdürü Nurullah Bıyıklı Hocamıza, Tesislerin bulunması için yardımları için Baha Üstünoğlu'na Hocalarımızı ağırlamak konusunda destekleri için Elif Yiğit, Ezgi Şan, Ozan Kızıltürk'e Dan sınavının gerçekleştiren Türkiye Kendo Derneği'ne Turnuvanın gerçekleşmesinde katkıları için Baha Üstünoğlu, Burak Keskin, Emel Tok, Erhan Kurdal, Taner Agün'e Fotoğraf kartonu (Samuray) çizimi için Valya Paneva'ya Fotoğraf çekimi için Elif Ural'a Teşekkürü borç biliriz.

Seneye tekrar görüşmek dileğiyle.

Daha fazla bilgi için www.facebook.com/Kendocamp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder