26 Mart 2019 Salı

Kendo Camp Kış Semineri 2019


Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kendo Camp Kış Semineri kapsamında 23-24 Mart 2019 tarihlerinde İstanbul'da seminer veren Masatake Sumi sensei derin kendo bilgisini seminer katılımcılarıyla paylaştı.

1945 doğumlu olan Prof. Masatake Sumi sensei, Fukuoka Üniversitesi Spor ve Fiziksel Eğitim Fakültesi emekli öğretim üyesidir. 8 yaşından bu yana aktif olarak kendo yapmaktadır. Kendoda sahip olunabilecek en üst dan seviyesi olan 8. Dan seviyesindedir. Ayrıca Japonya Kendo Federasyonu tarafından kendoyu dünyada en üst seviyede temsil edebilecek insanlara verilen Hanshi unvanına sahiptir.



Oldukça yoğun ve verimli geçen iki günlük seminer tüm katılımcılarının memnuniyetiyle tamamlandı.

Organizasyon komitesinden Şemsettin Moldibi'nin (Kendo 5 Dan) organizasyonla ilgili yaptığı bilgilendirme şu şekilde: Kendocamp organizasyon ekibi olarak (Metin Onarcan, Akın Aşnaz, Ertunç Eryılmaz, Şemseddin Moldibi) Sumi Sensei ile Kendocamp Kış Semineri'nin ikincisini düzenledik. Kendo Derneği'nin ve tüm katılımcıların desteğiyle çok güzel bir seminer oldu ve Sumi Sensei sonraki senelerde de ziyaretini yinelemek istediğini belirtti.

 Bu güzel organizasyonu mümkün kıldıkları için çabalarından dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür  ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder