30 Ağustos 2022 Salı

2022 Türkiye Kendo Şampiyonası

 15. Türkiye Kendo Şampiyonası 27-28 Ağustos 2022 tarihlerinde Ankara'da Bilkent Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleştirildi. Ankara ve İstanbul'dan toplamda üç kendo kulübünün katıldığı turnuvada 49 Kendocu mücadele verdi.


Sonuçlar şöyle:

18 Yaş Altı Kategoride: 1. Kaan Ateş(Katsuninkan), 2. Sinan Birol (Ankara Kendo), 3. Yavuz Baran Akyıldırım(Katsuninkan) ve Yiğit Şen(Katsuninkan) Savaşçı Ruh Ödülü: Güneş Sunal(Katsuninkan)

Kadınlar Bireysel Kategori: 1. Saadet Kök (Katsuninkan), 2. Biran Yücel, 3. Hande Öztürk(Ankara Kendo) ve Dilan Tek(Ankara Kendo) Savaşçı Ruh Ödülü: Aysu Önen(Ankara Kendo) ve Aslı Kartal(Ankara Kendo)

Erkekler Bireysel Kategori: 1. Berk Gökmen(Katsuninkan), 2. Bulut Efe Akmenek(Ankara Kendo), 3. Serkan Dolan(Katsuninkan) ve Serkan Yıldırım(Katsuninkan) Savaşçı Ruh Ödülü: Can Çıdam(Katsuninkan) ve Karatay Özbaş(Ankara Kendo)

Kadın Takımlar Kategori: 1. Ankara Kendo 2. Katsuninkan Savaşçı Ruh Ödülü: Büşra Aydoğdu (Katsuninkan), Aysu Önen(Ankara Kendo)

Karma Takımlar Kategori: 1. Katsuninkan A, 2. Katsuninkan B, 3 Ankara A ve İstanbul Kendo 

Savaşçı Ruh Ödülü:  Oğuzhan Doğu(Katsuninkan) ve Saadet Kök(Katsuninkan)

Uzunca bir süredir yaşamakta olduğumuz yoğun ekonomik sıkıntılar ve pandemi nedeniyle güç kaybeden Türkye Kendosu için bu turnuvanın önemi çok büyüktür. Hem topluluğun organizasyon yeteneğini ispatlaması, hem de moral motivasyon sağlaması nedeniyle çok önemli bir işin başarıldığına inanıyorum.

Zor günlerde verilen emekler her zamankinden daha kıymetlidir. Gelen katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder